birdnest exterior1
birdsnest interior1
birdsnest branches
interior2
1
2
3
4

The Bird´s nest

The Bird’s nest bygger på kontrasterna mellan ute och inne. Exteriört är trädrummet inget annat än ett gigantiskt fågelbo. Det ger ett kamouflage där du snabbt försvinner och blir en del av omgivningen.

Interiören däremot är hemtam och exklusiv. En rymlig miljö där en familj med två barn bekvämt kan breda ut sig. Väggarna är klädda i träpanel och fönstren försvinner nästan i exteriörens nätverk av kvistar. Rummet är på 17 m2 och har separata sovrum, toalett och sällskapsrum. Du tar dig in i The Bird´s nest med hjälp av en infällbar trapp.

På Brittas pensionat serveras frukost, lunch och middag åt Treehotels gäster i genuin 1930-50-tals miljö. Här finns restaurang, bar, bastu och relax, tv samt internet. När du anländer till Treehotel checkar du först in på Brittas pensionat och har sedan en kort promenad genom hänförande natur till ditt trädrum.
www.brittaspensionat.se Boka här Bild Bild Bild Bild
_files/_filhanterare/Webb_bilder/Planritning/323_plan_ufo1_big.jpg

Rumspriser

Frukostbuffé ingår i samtliga priser. Alla priser är i SEK och inkluderar moms. Priserna nedan gäller för The Bird´s Nest.

För två personer 4700
För en person 4000
Extra vuxen 850
Extra barn 450
Spädbarn 0-2 år Gratis


Boka

Boka rum snabbt och enkelt i vårt bokningssystem.

Hitta hit

Treehotel i Harads ligger ungefär sju mil, eller en timme med bil, från Luleå (Kallax) flygplats. Klicka här för olika alternativ att ta sig hit. karta

Fakta

- Byggår: 2010
- Arkitekt: Inredningsgruppen
Bertil Harström
- Avsedd för 4 personer.
Dubbelsäng och 2 enkelsängar.
- Byggföretag: Hugos Trä
- Belysning: Atelje Lyktan
Treehotel/Brittas Pensionat
Edeforsväg 2 A
960 24 Harads
Sverige
Telefon: +46 (0)928-104 03
E-post: booking@treehotel.se