Bo omgiven av den norrländska naturen

Hotellet där naturen och fantasin välkomnar dig

Här möts natur, hållbarhet, komfort och modern design i ett spännande äventyr för alla åldrar. Låt oss ta hand om dig och se till att du glömmer stress och alla måsten i vardagen.

I våra hotellrum är avskildhet och bekvämlighet självklarheter och naturen din närmsta granne. Blicka ut över den vackra Lule älvdal från spektakulära Mirrorcube eller svitens uteplats på ett säkert nät tio meter upp. Från september till mars finns chansen att se norrskenet flamma magiskt på himlen ovanför dig. Sommartid har vi ljust natten lång. Ta med familjen på en utflykt och lär dig om naturen längs vägen under årets alla skiftningar. Du kommer garanterat att inspireras av omgivningarna och upplevelserna på och runt Treehotel.

Treehotel välkomnar dig att uppleva naturen på det mest minnesvärda och unika sätt du kan tänka dig, oavsett om du letar efter äventyr, en avslappnande paus i vardagen eller bara att få njuta av naturen, våra omgivningar och vår restaurang med tid för varann. 

Vi möter den pågående covid-19situationen med en rad åtgärder som gör vårt hotell till en så trygg plats som möjligt. Se hela vår policy HÄR

Nyheter

Här kan hela familjen njuta av ett sportlov med både fart och frid i avskildhet mitt i naturen. Utanför knuten väntar naturupplevelser av alla de slag. Bara 20 min härifrån finns skidanläggningen Storklinten som har fina pister och längdåkningsspår. Skipass till Storklinten bokar du enkelt via oss. Inom en timme når du även Kåbdalis skidanläggning. För dig som inte åker......

Trädhotell och skidåkning! Upp till 20% rabatt på alla trädrum 15 feb - 11 mars

Upplevelser bortom dina förväntningar

De föränderliga säsongerna erbjuder dig fantastiska upplevelser i vår vackra natur. Oavsett om du letar efter spänning och äventyr, eller om du letar efter lugn och möjlighet till reflektion så kommer Treehotel att visa dig den norrländska charmen. Vi har ett stort utbud av olika aktiviteter som vi hoppas ska både överraska dig och överträffa dina förväntningar. Våra aktiviteter fångar det unika med varje säsong och lyfter det bästa med vår vackra natur med allt från hästridning i Western-stil till isfiske och samiska aktiviteter.

Vill du ha chansen att uppleva norrsken någon gång i ditt liv är Treehotel ett av de absolut bästa ställena att göra det på. Vår svit, 7th Room, är byggt med panoramafönster åt det håll där norrskenet oftast visar sig. Men du kan se det från hela området där rummen ligger, från vårt forest spa, icedining eller på någon av våra guidade norrskensturer. 

Vill du lära dig mer om fenomenet norrsken kan du läsa mer här: Allt du behöver veta om norrsken – Swedish Lapland

Se alla aktiviteter

Lokala produkter är en njutning

Restaurangen började med Brittas Pensionat, ett unikt pensionat i den lilla byn Harads i norra Sverige. Med våra kockars passion för både mat och det bästa Sveriges skafferi har att erbjuda, har Treehotel restaurang vuxit. Vi erbjuder våra gäster en riktigt spännande matupplevelse som blir en stor del av gästernas reseminnen.

Restaurangen