The Mirrorcube

The Mirrorcube

The Mirrorcube

The Mirrorcube är ett spännande gömställe bland träden, kamouflerat av spegelväggar som reflekterar sin omgivning. Måtten är 4x4x4 meter. Basen består av en aluminiumram runt trädstammen och väggarna har klätts med reflekterande glas.

Interiören är gjord i plywood och fönstren ger ett perfekt panorama. The Mirrorcube erbjuder ett utmärkt boende för två personer med dubbelsäng, toalett, sällskapsrum och takterrass. Dusch och bastu finner du i två separata byggnader alldeles i närheten. Tillgång till WiFi finns i alla våra trädrum. En 12 meter lång bro leder upp till trädrummet.

På Brittas pensionat serveras frukost, lunch och middag åt Treehotels gäster i genuin 1930-50-tals miljö. Här finns restaurang, bar, bastu och relax, tv samt internet. När du anländer till Treehotel checkar du först in på Brittas pensionat och har sedan en kort promenad genom hänförande natur till ditt trädrum.

www.brittaspensionat.se

Fakta

  • Byggår: 2010
  • Arkitekt: Tham & Videgård Bolle Tham & Martin Videgård
  • Avsedd för 2 personer. Dubbelsäng.
  • Byggföretag: Bomek AB
  • Belysning: Atelje Lyktan

Partners

Rumspriser

Frukostbuffé ingår i samtliga priser. Alla priser är i SEK och inkluderar moms. Priserna nedan gäller för The Mirrorcube.

För två personer 4900
Spädbarn 0-2 år Gratis
Hjälp med bokning?

Om du vill ha hjälp med bokningen, kontakta oss gärna på +46 (0)928-103 00 eller via email booking@treehotel.se