Kom och jobba med oss!

Nu behöver vi ytterligare en kock! Tjänsten är en sommaranställning på heltid från juni till och med augusti med möjlighet till förlängning.

Till Treehotel kommer gäster från hela Sverige och världen för att uppleva genuin atmosfär, lugn och storslagen natur, sida vid sida med unik arkitektur och design. Treehotel har 8 unika trädrum, designade av Skandinaviens främsta arkitekter, 3-10 m upp i träden, och ett pensionat med 6 rum. 

Restaurangen är hotellets hjärta och är belägen i en kulturmärkt huvudbyggnad i 30-50-talsstil. 

Hållbarhet genomsyrar hela hotellets verksamhet. Den lilla, personliga och genuina restaurangen arbetar så ekologiskt och närproducerat som möjligt med fina lokala råvaror och kreativa säsongsbaserade menyer.

Menyerna baseras på ren, älg och röding men givetvis också vegetariskt/veganskt.

Vi söker dig som förutom att du kan det du ska i ett restaurangkök också kan och vill möta alla kulturer och helst pratar både engelska och svenska. Du är självgående, ansvarstagande och flexibel.

Du kommer jobba dag, kväll och helg och har helhetsansvaret för köket på dina skift. Vi är en liten tight arbetsstyrka som jobbar tätt tillsammans med service. Det innebär att du och den/de som jobbar i service hjälps åt att få allt att flyta på, vilket innebär viss servering, disk och städ och att service kan gå in vid prepparbete och andra förberedelser. 

Vi välkomnar dig till en expansiv bygd och kommun med en växande besöksnäring som siktar på att bli världens mest hållbara highend-destination. 

Varmt välkommen med din ansökan och frågor till maja.vinroth@treehotel.se

 

Nyheter

Kom och jobba med oss!

Nu behöver vi ytterligare en kock! Tjänsten är en sommaranställning på heltid från juni till och med augusti med möjlighet till förlängning. Till...

VÄLKOMMEN BIOSPHERE

Äntligen kan vi släppa nyheten om vårt nya åttonde rum på Treehotel - Biosphere! Det är ett framtidsinriktat rum med ett koncept som tar in naturen...

VINN EN NATT PÅ TREEHOTEL

Designa ditt eget Bird´s Nest för våra bevingade vänner!  De 10 bästa bidragen sätts upp i träden runt Treehotel och kreatörerna av dessa vinner en...

Ljuset är tillbaka!

Kom och upplev Treehotel under en av våra absolut bästa årstider, vårvintern! Njut av isfiske, skoterturer, snöskovandring, ridning, hundspann,...