Sensommartips!

Hjortron och blåbär är mogna och snart lyser även lingonen röda. Ströva själv i skogarna runt Treehotel, eller boka en hiking eller family fun med guide. Eller varför inte hyra en kajak och göra egna strandhugg längs älven? Visste du dessutom att så fort vi börjar ha lite mörkt på nätterna igen, så finns det god chans att se norrsken. Några av årets absolut bästa norrsken brukar ibland visa sig i september, vissa år redan i slutet av augusti. 

Ända till sista september erbjuder vi 10% på alla trädrum och 50% på andra natten om du stannar 2 dygn (det sistnämnda kan inte kombineras med andra rabatter). Båda dessa erbjudanden är inlagda i bokningssystemet och kommer upp automatiskt när du väljer rum och datum här på hemsidan. 

Hos oss är det naturlig avskildhet - alla rum ligger separat från varandra, det finns möjlighet till eget rum i restaurangen och flera av våra aktiviteter kan göras helt privat på egen hand.

För dig som söker ännu mer avskildhet är ett tips att boka en måndag till onsdag under augusti. Då är vår restaurang stängd och hotellområdet ännu lugnare och ni får bo till 20% rabatt med frukostpaket på rummet. För bokning och mer info om detta, kontakta oss på 0928-10300 eller booking@treehotel.se.

Vi har givetvis även vårt pensionat öppet med mysiga rum som går utmärkt att komplettera ditt besök med. Vi har t ex Hjärtepaketet, med boende på pensionatet, 3-rättersmiddag, bastu och relax. Läs mer under paket här på sidan. 

VÄLKOMMEN!

Nyheter

Sensommartips!

Hjortron och blåbär är mogna och snart lyser även lingonen röda. Ströva själv i skogarna runt Treehotel, eller boka en hiking eller family fun med...

Livesänt 10-årsjubileum 17 juli

2020 är det tio år sedan vi öppnade de första trädrummen. Det firar vi nu på fredag den 17 juli! Program Kl 15.00 - livesändning med specialinbjudna gäster...

Boka mat- och fikakorg av oss

Njut av hemlagat och hembakat från restaurangen och ät när det passar er på en plats som ni själva väljer. På skogspromenaden, utsiktsplatsen, bad-...