Sensommartips!

Fortfarande bärtider och fina dagar! Ströva själv i skogarna runt Treehotel, eller boka en hiking eller family fun med guide. Eller varför inte hyra en kajak och göra egna strandhugg längs älven? Visste du dessutom att så fort vi börjar ha lite mörkt på nätterna igen, så finns det god chans att se norrsken. Några av årets absolut bästa norrsken brukar ibland visa sig i september.

Hos oss är det naturlig avskildhet - alla rum ligger separat från varandra, det finns möjlighet till eget rum i restaurangen och flera av våra aktiviteter kan göras helt privat på egen hand.

SENSOMMARERBJUDANDEN:

10% på alla trädrum och 50% på andra natten om du stannar 2 dygn t o m 30 sept (det sistnämnda kan inte kombineras med andra rabatter).

Upp till 30% rabatt på utvalda rum som bokas med kort varsel för besök i september. 

Dessa rabatter visas automatiskt i bokningssystemet när du bokar här på hemsidan.

Bokar du till Forest SPA i förväg får du100 kr i rabatt per person (Ord pris 650 kr/person).

Vi har givetvis även vårt pensionat öppet med mysiga rum som går utmärkt att komplettera ditt besök med. Vi har t ex Hjärtepaketet, med boende på pensionatet, 3-rättersmiddag, bastu och relax. Läs mer under paket här på sidan. Och söker du platsen för höjdarkonferensen eller kickoffen har du hamnat rätt!

VÄLKOMMEN!

Nyheter

Kockjobb i underbar miljö

VILL DU JOBBA HÄR? Nu söker vi en kock! Välkommen till oss på Treehotel i Harads, mittemellan kust och fjäll i Swedish Lapland. Tjänsten är...

Trygghet och avskildhet

Vi har anpassat alla våra rutiner så att det ska vara så tryggt som möjligt för dig som gäst att besöka oss under den pågående situationen med...