Kockjobb i underbar miljö

VILL DU JOBBA HÄR?

Nu söker vi en kock!
Välkommen till oss på Treehotel i Harads, mittemellan kust och fjäll i Swedish Lapland. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse så snart som möjligt. Strax börjar arbetet med sommarens menyer och där har du chansen att vara delaktig. Vi lagar i så stor utsträckning som möjligt allt från grunden. Menyerna baseras på de lokala råvarorna ren, älg och röding men givetvis också vegetariskt/veganskt.
Treehotel har 7 unika trädrum, designade av Skandinaviens främsta arkitekter, 3-10 meter upp i träden, och ett pensionat med 6 rum. Restaurangen är hotellets hjärta och är belägen i en kulturmärkt huvudbyggnad i 30-50-talsstil. Hållbarhet genomsyrar hela hotellets verksamhet. Den lilla personliga och genuina restaurangen arbetar så ekologiskt och närproducerat som möjligt med fina lokala råvaror i kreativa säsongsbaserade menyer.
Till Treehotel kommer gäster från hela Sverige och världen, för att uppleva genuin atmosfär, lugn och storslagen natur, sida vid sida med unik arkitektur och design.
Vi söker dig som förutom att du kan det du ska i ett restaurangkök också kan och vill möta alla kulturer och prata både engelska och svenska. Du är självgående, ansvarstagande och flexibel.
Du kommer jobba dag, kväll och helg och har helhetsansvaret för köket på dina skift. Vi är en liten tight arbetsstyrka som jobbar tätt tillsammans med service. Det innebär att du och den/de som jobbar i service hjälps åt att få allt att flyta på, vilket innebär viss servering, disk och städ och att service kan gå in vid prepparbete och andra förberedelser.
Vi välkomnar dig till en expansiv bygd med en växande besöksnäring som siktar på att bli världens mest hållbara highend-destination. Här finns norrsken, midnattsljusa sommarnätter och möjlighet till rik fritid. Hit kan du söka dig både för att växa och landa. Tar du med dig familj finns bra skola, barnomsorg, prisvärda hus och alla möjligheter att trivas även utanför jobbet.
Varmt välkommen med din ansökan och frågor till
Mia.hogane@treehotel.se
 

Nyheter

Välkommen höst!

Våra långa ljusa sommarnätter hann precis börja mörkna så smått när första norrskenen började visa sig på augustihimlen. En ny säsong är på väg....

Härliga sommar!

Nu går solen inte alls ner under horisonten. Njut av ditt trädrum och den omgivande naturen i polardag och midnattsljus så länge du orkar och vill...

Försommarerbjudande 20%

Nu blir dagarna märkbart längre för varje dag och snart har vi ljust dygnet runt här. 1-15 juni kan du komma söndag-torsdag till 20% rabatt. Alla...